V Hodoníně bylo rozhodnuto prakticky po úvodním poločase, který vyhrály na jihu Moravy Písečanky vysoko 15:7. Ve druhé půli se sice domácí hráčky snažily zvednout a zabojovat o korekci nepříznivého výsledku, ovšem nebyly úspěšné. Deset minut před koncem zápasu prohrávaly už o dvanáct branek a stejným rozdílem utkání i skončilo.

HK Hodonín – Sokol Písek 21:33 (7:15)

Nejvíce branek: Poláchová 5, Jadamíková 3, Nováková 3 - Kubišová 8/1, Benešová 4, Kvášová 4. Rozhodčí: Králíček, Letev. Sedmimetrové hody: 5/2 – 2/2. Vyloučení: 3:3. Diváci: 150.

Tomáš Bárta, trenér HK Hodonín: „Jednoznačným cílem zápasu bylo zlepšení úspěšnosti střelby spojek, která nás v poslední době trápí. Úvod zápasu byl přesně opakem pokynů, které jsme si dali. Nepřipravená střelba, zbrklá snaha o zakončení umožnily Písku naše trestání v podobě rychlých útoků. Naivní střelba nabídla Písku devět rychlých gólů prakticky zadarmo, což v prvních patnácti minutách rozhodlo o průběhu zápasu. V zápase z naší strany převažovaly chyby v útočných činnostech, se kterými se vyhrát nedalo, a to hlavně nedisciplínou. I pres negativa v naší hře se nám podařilo do zápasu zapojit všechny hráčky z lavičky. Písek dominoval hlavně střelnou z hranice devíti metrů. Rozdíl výsledku vypadá hrozivě, ale pracujeme dále na zlepšení. Opakované naivní ztráty a chyby nás v zápase srazily a hráčky si to musí jasně uvědomit a musí chtít pracovat na zlepšení.“