Písecké házenkářky po jedenácti letech vstoupily do play -off. Bohužel jejich první krok v semifinálovém dvojutkání nedopadl dle jejich představ, zejména pak první poločas sobotního utkání se Slavií jim nevyšel. Slavie od začátku zápasu vedla a rychlou kombinací a dobrou obranou své vedení pomalu navyšovala. Za první poločas měly Sokolky úspěšnost střelby pouhých 30% a to zejména kvůli reprezentační opoře v brance sešívaných Petře Kudláčkové. Na začátku druhé půle Slavie dál navyšovala své vedení a v polovině druhé části, už vedla rozdílem deseti branek. Domácí hráčky se dostaly zpátky do zápasu až pět vteřin před koncem zápasu, kdy se jim podařilo snížit manko na pět branek a na hratelnou ztrátu do odvety, bohužel samotný závěr utkání patřil opět hráčkám z hlavního města, které utkání uzavřely třemi brankami v řadě a do odvety která se hraje na jejich hřišti půjdou s osmibrankovým náskokem.

 Závěrem musíme poděkovat všem fanouškům, kteří do posledního místa naplnili Obloukovku a vytvořili úžasnou atmosféru! Díky.

Sokol Písek - DHC Slavia Praha 21:29 (7:15)

Sestava a branky Písku: Bezpalcová, Kržová, Preslová - Kordíková, Plojharová, Hanzelínová 2, Korešová 7/5, E. Svobodová 5, Bicanová, M. Svobodová, Stellnerová 1, Chlupová 4, Boorová 2

Nejvíce branek Slavie: Franková, Vostárková, Míšová, Weisenbilderová po 5

Rozhodčí: Fialová, Sovová. Počet diváků: 300