MLD: První poločas jsme se trápili v útoku, zejména s proměňováním šancí a nedokázali tak soupeři odskočit na větší rozdíl. Naštěstí jsme slušně bránili a podržela nás brankářka. Ve druhém poločase jsme se snažili hru zrychlit, což se povedlo a dokázali jsme tak utkání dovést do jasného vítězství. Jsem také rád, že jsme po horším vstupu do sezóny dokázali bojovat a již třetím vítězstvím v řadě se dostat na vítěznou vlnu, kterou chceme potvrdit za čtrnáct dní v Ostravě se Sokolem Poruba.

Sokol Písek - 1. SC Bohumín 98 33:19 (12:9)

Sestava a branky: Stejskalová (45% úspěšnost), Říhová - Hejlová 11, Ďurišová 8, Černá 4, Hosnedlová 3, Friedlová 2, Gergelyová 2, Matějková 1, Polášková 1, Veličková 1, Tíková, Hančurová, Hronková, Leskovcová.

STD: Písecké házenkářky vstoupily do zápasu rázně a od první minuty navyšovaly skóre. Bohužel uspokojení z prvního poločasu a velkého náskoku se promítlo do druhé půle zápasu. Hráčky polevily a povolily soupeřkám více brankových příležitostí. Střelecky se dařilo zejména spojce Kousalové a Kračmanové, výborně fungovala obrana a diváci odměňovali potleskem přesné nahrávky a kombinace Kocové a Zelenkové. Opět se dařila spolupráce spojek s pivotem (Kolářová, Bártová) a křídly (Malcová a Řezáčová).

Sokol Písek - 1. SC Bohumín 98 38:26 (24:9)

Sestava a branky: Hejtmánková, Božková - Zelenková 2, Rybáková, Řezáčová 3, Kocová 2, Kračmanová 7, Kaššáková 3, Kolářová 4, Kousalová 7, Vitteková 1, Malcová 4, Lakomá, Mžíková 1, Černá, Bártová 4

 

Písek vs Bohumín mladší dorostenky
https://eu.zonerama.com/PM77/Album/10479698
Písek vs Bohumín starší dorostenky
https://eu.zonerama.com/PM77/Album/10479733

Foto: Petr Maťašeje